Pixontziaren kontzertua / Guido van Genechten ; [itzulpena, Saretik hizkuntza zerbitzuak ; soinuaren diseinua eta musika, Jorgo De Groof] - Genechten, Guido Van (Soinuak ditu (Ibaizabal), 2018)
Hona hemen pixontziaren soinuekin egindako lehen orkestra. Bai, ondo entzun duzu: pixontziaren soinuak! Liburu hau irakurtzeko belarriak ireki beharko dituzu (eta sudurra itxi!). Pixontzia erabili bitartean liburu zoragarri honekin gozatzeko aukera izango duzu. Benetako musikarekin!