Emiliren desabenturak - Kazabon, Antton; Mitxelena, Jokin (Berriozar : Denonartean, 2018)
Batzuentzat dibertigarria da Emili, besteentzat, gafea. Nahiz eta beldurrak airean ibili zenbaitetan, gehienetan barrez lehertzen amaitzen dute bere lagunek. Emili dibertigarria ala gafea den jakiteko, bere desabenturak irakurtzea, onena.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura