Emiliren desabenturak / [testua] Antton Kazabon ; ilustrazioak, Jokin Mitxelena - Kazabon, Antton (Denonartean, 2018)
Batzuentzat dibertigarria da Emili, besteentzat, gafea. Nahiz eta beldurrak airean ibili zenbaitetan, gehienetan barrez lehertzen amaitzen dute bere lagunek. Emili dibertigarria ala gafea den jakiteko, bere desabenturak irakurtzea, onena.