Urakan neskatila eta belaki mutikoa - Brenman, Ilan; Serrano Guerrero, Lucía; Markuleta, Gerardo (Alzira : Algar, 2018)
Neskatila txundigarria da: energiaz betea eta geldiezina! Mutikoa, berriz, oso lotsatia, eta ez zaio ekintza gustatzen, baina behatzaile fina da. Lucía Serrano-ren marrazki adierazkorren bitartez, batere antzik ez duten neska-mutiko batzuk ezagutuko ditugu. Biak dira buru-argiak eta dibertigarriak, baina hain modu ezberdinetan... Zer gertatuko ote da adiskide egiten badira? "Urakan neskatila eta belaki mutikoa" honetan, Ilan Brenman-ek umorez azaltzen digu pertsonen arteko ezberdintasunek ez gaituztela urruntzen, batak bestea aberasten baizik.
5 urtetik aurrera (urdina)
A menina furacao e o menino esponja
Keywords: Norberaren nortasunaren bilaketa; Adiskidetasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak