Urakan neskatila eta belaki mutikoa / Ilan Brenman ; [marrazkiak] Lucía Serrano ; [itzultzailea, Gerardo Markuleta] - Brenman, Ilan (Algar, 2018)
Neskatila txundigarria da: energiaz betea eta geldiezina! Mutikoa, berriz, oso lotsatia, eta ez zaio ekintza gustatzen, baina behatzaile fina da. Lucía Serrano-ren marrazki adierazkorren bitartez, batere antzik ez duten neska-mutiko batzuk ezagutuko ditugu. Biak dira buru-argiak eta dibertigarriak, baina hain modu ezberdinetan... Zer gertatuko ote da adiskide egiten badira? "Urakan neskatila eta belaki mutikoa" honetan, Ilan Brenman-ek umorez azaltzen digu pertsonen arteko ezberdintasunek ez gaituztela urruntzen, batak bestea aberasten baizik.