Katagorri kaskagogorrak - Bright, Rachel; Iñurrieta, Uxoa; Field, Jim ([Euba, Amorebieta] : Ibaizabal, 2018)
Bi katagorri kaskagogor dira Zirilo eta Brux, eta lehian ari dira, sari berezi-berezi bat nork lortuko: sasoiko azken pinaburua. Edozertarako prest daude! Ipuin dibertigarria, partekatzea zail egiten zaienentzat.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Gainditzea; Katagorriak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak