Katagorri kaskagogorrak / Rachel Bright [testua] ; Jim Field [marrazkiak] ; [itzulpena, Uxoa Iñurrieta] - Bright, Rachel (Ibaizabal, 2018)
Bi katagorri kaskagogor dira Zirilo eta Brux, eta lehian ari dira, sari berezi-berezi bat nork lortuko: sasoiko azken pinaburua. Edozertarako prest daude! Ipuin dibertigarria, partekatzea zail egiten zaienentzat.