Nork itzali ditu nire kandelak? - Brenman, Ilan; Le Huche, Magali; Zubizarreta, Patxi ([S.l.] : Ibaizabal, 2018)
Hau bai urtebetetzeko festa! Markel jolastu eta jolastu dabil!, jan eta jan, barre eta barre. Baina tartako kandelei putz egiteko orduan, a zer-nolako nahaste-borrastea! Nork itzali ditu kandelak Markelen ordez? Norbait txantxetan ote dabil?
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Qui a soufflé mes bougies?
Keywords: Urtebetetzea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak