Nork itzali ditu nire kandelak? / testua, Ilan Brenman ; marrazkiak, Magali Le Huche ; [itzulpena, Patxi Zubizarreta] - Brenman, Ilan (Ibaizabal, 2018)
Hau bai urtebetetzeko festa! Markel jolastu eta jolastu dabil!, jan eta jan, barre eta barre. Baina tartako kandelei putz egiteko orduan, a zer-nolako nahaste-borrastea! Nork itzali ditu kandelak Markelen ordez? Norbait txantxetan ote dabil?