Artzain gezurtiaren benetako historia / [testua] Seve Calleja ; [ilustrazioak] Belén Lucas - Calleja, Seve (Alberdania, 2018)
"Otsoa dator!" oihukatzen zuten ipuin honetako bi lagunek, Peru izenekoak biak. Baina oso abisu desberdina ematen zuen bakoitzak... Biak gezurretan ari ziren, baina haietako bakar batek artzainak hain zuzen ere- bereganatu du gezurti fama...