Jolas-parke sorgindua - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbao : Mezulari, 2018)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Fogvillen jolas-parkea jarri dute! Martinek, Leok eta Rebeccak atrakzio guztietara igotzeko gogo handia dute., oso pozik daude! Gehien gustatzen zaiena sorginaren trena da: diotenez, hari panpina kentzen dionak sari handia jasoko du. Silver anai-arrebak eta ni hori lortzeko prest gaude; izan ere, seguru sorgina ez dela egiazkoa eta ahalmenik ez daukala... ezta?
8 urtetik aurrera (gorria)
La strega del Luna Park
Keywords: Misterioa; Saguzarrak; Jolas-parkeak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak