Jolas-parke sorgindua / Roberto Pavanello-ren testua ; itzultzailea, Aitor Arana ; [azala eta marrazkiak, Blasco Pisapia, Pamela Brughera] - Bat Pat (Bat Pat (Mezulari), 2018)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Fogvillen jolas-parkea jarri dute! Martinek, Leok eta Rebeccak atrakzio guztietara igotzeko gogo handia dute., oso pozik daude! Gehien gustatzen zaiena sorginaren trena da: diotenez, hari panpina kentzen dionak sari handia jasoko du. Silver anai-arrebak eta ni hori lortzeko prest gaude; izan ere, seguru sorgina ez dela egiazkoa eta ahalmenik ez daukala... ezta?