Zortzi hankako korapiloa / Roberto Pavanello-ren testua ; itzultzailea, Aitor Arana ; [azala eta marrazkiak, Blasco Pisapia, Pamela Brughera] - Bat Pat (Bat Pat (Mezulari), 2017)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Ba al dakizue zeintzuk diren euliak eta eltxoak gustatzen zaizkien animaliak, iluntasuna nahiago dutenak eta oso-oso azkarrak direnak? Ez, ez dira saguzar maitagarriak. Armiarma beldurgarriez ari naiz! Zomorro iletsu izugarri horiez, isilak eta zortzi hankakoak diren horiez. Eta horretaz ari garela, inoiz esan dizuet Rebeccak oso maite dituela? Horrek gauza bat esan nahi du ziur: arazoak datozela!