Sorginkeria izugarria / Roberto Pavanello-ren testua ; itzultzailea, Aitor Arana ; [azala eta marrazkiak, Blasco Pisapia, Pamela Brughera] - Bat Pat (Bat Pat (Mezulari), 2017)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Udako gau bero batean, Silver andrearen lagun baten landetxean lo goxoan geunden, bat-batean leihoen kontrako harri-jasa batek esnatu gintuenean (Leo ez, hark zurrungaka jarraitu baitzuen...). Ikaraturik, argia piztu genuen eta botatzen zigutena harriak ez zirela ikusi genuen... ezkurrak baizik! Asmatuko zenukete nork botatzen zizkigun asmo gaiztoz?