Azken orkoa - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbao : Mezulari, 2015)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Badakizue zein den asteburua emateko lekurik jostagarriena? Urmael bat! Rebeccak prismatikoekin txoriak behatu eta Martinek lokatza eta landareak aztertzen dituen bitartean, Leok pikniketan baino ez du pentsatzen... Eta nik? Nik eltxo pila galanta jaten dut! Baina, horretarako, Ingalaterrako azken orkoak ez ditu eltxoak uxatu behar...
8 urtetik aurrera (gorria)
L´orco nel pantano
Keywords: Misterioa; Saguzarrak; Munstroak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak