Azken orkoa / Roberto Pavanello-ren testua ; itzultzailea, Aitor Arana ; [azala eta marrazkiak, Blasco Pisapia, Pamela Brughera] - Bat Pat (Bat Pat (Mezulari), 2015)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Badakizue zein den asteburua emateko lekurik jostagarriena? Urmael bat! Rebeccak prismatikoekin txoriak behatu eta Martinek lokatza eta landareak aztertzen dituen bitartean, Leok pikniketan baino ez du pentsatzen... Eta nik? Nik eltxo pila galanta jaten dut! Baina, horretarako, Ingalaterrako azken orkoak ez ditu eltxoak uxatu behar...