Estoldetako munstroa / Roberto Pavanello-ren testua ; itzultzailea, Aitor Arana ; [azala eta marrazkiak, Blasco Pisapia, Pamela Brughera] - Bat Pat (Bat Pat (Mezulari), 2010)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Munduko eltxo guztiak! Silvetarrak eta ni Castle parkean egun-pasa polita egiten ari ginen, parkeko lakua lapiko baten moduan irakiten hasi zenean. Pixka bat geroago, arrautza ustelena bezalako kirats jasanezina zabaldu zen, eta Martini betaurrekoak lausotu zitzaizkion... Zalantzarik ez zegoen: berriz ere arazotan sartuta geunden!