Harrizko zaindariak - Baccalario, Pierdomenico; Arana, Aitor; Bruno, Iacopo (Bilbao : Mezulari, 2011)
Nor da benetan Ulysses Moore? Jason, Julia eta Rick egia jakiteko zorian daude. Baina, era berean, Oblivia eta Manfred -labarretik hamaikagarren aldiz amilduta bizirik atera dena-, beren ametsa betetzeko zorian daude: Denboraren Atetik igarotzea...
12 urtetik aurrera (horia)
I guardiani di pietra
Keywords: Abenturak; Denbora-bidaiak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak