Harrizko zaindariak / [testua, Pierdomenico Baccalario ; azala eta marrazkiak, Iacopo Bruno ; itzulpena, Aitor Arana] - Baccalario, Pierdomenico (Ulysses Moore (Mezulari), 2011)
Nor da benetan Ulysses Moore? Jason, Julia eta Rick egia jakiteko zorian daude. Baina, era berean, Oblivia eta Manfred -labarretik hamaikagarren aldiz amilduta bizirik atera dena-, beren ametsa betetzeko zorian daude: Denboraren Atetik igarotzea...