Metroko mamua - Stilton, Geronimo; Biguri, Koldo; Keys, Larry (Barcelona : Destino, 2012)
Zer gertatzen ote da Saguraingo metroan? Benetan katu erraldoi bat ote da lurpeko tuneletan dabilena hiriko karraskari guztiak ikaratzen? Brrr! Agian, mamu bat da...
8 urtetik aurrera (gorria)
Jat. izenb.: Il fantasma del metrò
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Saguak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura