Metroko mamua / [testuak] Geronimo Stilton ; [itzulpena, Koldo Biguri ; irudiak, Larry Keys] - Stilton, Geronimo (Geronimo Stilton. Umorea eta bidaiak, 2012)
Zer gertatzen ote da Saguraingo metroan? Benetan katu erraldoi bat ote da lurpeko tuneletan dabilena hiriko karraskari guztiak ikaratzen? Brrr! Agian, mamu bat da...