Mona Sagulisaren irribarrea - Stilton, Geronimo; Keys, Larry; Biguri, Koldo (Barcelona : Destino, 2012)
Mona Sagulisak sekretu bat du ezkutuan! Sagunardo Davincik arrasto misteriotsu batzuk ezkutatu zituen bere margolanean... Nire sagu-sudurrak esaten dit ezkutuko altxor bat dagoela nonbait. Entzun duzue hori? Etorriko zarete nirekin? Altxor bilaketa zoragarria izango da, Stiltonen hitza duzue!
8 urtetik aurrera (gorria)
Jat. izenb.: Il sorriso di Monna Topisa
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Saguak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura