Mona Sagulisaren irribarrea / [testuak] Geronimo Stilton ; [irudiak, Larry Keys ; itzulpena, Koldo Biguri] - Stilton, Geronimo (Geronimo Stilton. Umorea eta misterioa, 2012)
Mona Sagulisak sekretu bat du ezkutuan! Sagunardo Davincik arrasto misteriotsu batzuk ezkutatu zituen bere margolanean... Nire sagu-sudurrak esaten dit ezkutuko altxor bat dagoela nonbait. Entzun duzue hori? Etorriko zarete nirekin? Altxor bilaketa zoragarria izango da, Stiltonen hitza duzue!