Memo kapitainaren gotorlekua - Walker, Peter; Bié; Garmendia Alberdi, Ane; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Euba] : Ibaizabal, 2015)
Za koadrila itsaspeko baten barruan nabigatzen ari da eta urpeko hiri batera iritsi da. "Zergatik ez gara etxera itzuli?", galdetzen diote beren buruari. Laster konturatuko dira tranpa bat prestatu dietela: base sekretu baten barruan daude eta negozio klandestino errukigabe baten parte dira. Zorionez, beren burua salbatzeko behar duten aliatua topatuko dute. Lortuko al dute? Amaiera emango al diote Memo kapitainaren basakeriari?
10 urtetik aurrera (gorria)
La fortalesa del capità Memo
Keywords: Abenturak; Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Zonbiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak