Koxkor kale-txakurra - Ibarrola, Begoña; Lobato, Arcadia; Meabe, Miren Agur (Donostia : Elkar, 2016)
Koxkor txakur zahar eta gaixoa kalean bizi zen. Ametsa zuen jabea izatean, elkar maitatzeko. Gau batean, lagunek Koxkorri laguntzea erabaki zuten eta...
0-4 urte (urdina)
Chusco un perro callejero
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Txakurrak; Solidaritatea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak