Koxkor kale-txakurra / egilea, Begoña Ibarrola ; marrazkiak, Emilio Urberuaga ; itzulpena, Miren Agur Meabe - Ibarrola, Begoña (Sentipuinak (Elkar), 2016)
Koxkor txakur zahar eta gaixoa kalean bizi zen. Ametsa zuen jabea izatean, elkar maitatzeko. Gau batean, lagunek Koxkorri laguntzea erabaki zuten eta...