Sydneyko misterioa - Sortland, Bjorn; Bredesen, Trond; Urkulo, Iraitz ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2017)
Davidek eta haren familiak heriotza-mehatxuak jaso dituzte. Hori dela eta, ahalik eta lekurik urrunenera ihes egitea erabaki dute. Sydneyra joan dira, Australiara. Jakin gabe, ordea, erabaki okerra hartu dute. Gutxien espero zuten tokian, arrisku larriak izango dituzte zain.
10 urtetik aurrera (berdea)
Jat. izenb.: Sydney-mysteriet
Keywords: Misterioa; Artea; Sydney; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak