Sydneyko misterioa / Bjorn Sortland ; marrazkigilea, Trond Bredesen ; itzultzailea, Iraitz Urkulo - Sortland, Bjorn (Arte ikertzaileak (Ibaizabal), 2017)
Davidek eta haren familiak heriotza-mehatxuak jaso dituzte. Hori dela eta, ahalik eta lekurik urrunenera ihes egitea erabaki dute. Sydneyra joan dira, Australiara. Jakin gabe, ordea, erabaki okerra hartu dute. Gutxien espero zuten tokian, arrisku larriak izango dituzte zain.