Spray - Rekalde, Paddy (Zarautz : Susa, 2011)
Spray du izenburua Paddy Rekalderen hirugarren poema liburuak. Atariko kantuan poetak gaztigatzen digu memoria garela, "inoiz ixten ez den oroitzapen bilduma bat", "zer garen zehazten digun akordu meta". Eta ondoko gogorapenetan hiru gai hartzen ditu ardatz, tartekatuta agertzeko liburu osoan barrena: maitasuna eta maitaketa, gerra eta borroka, musika eta literatura.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak