Etxe misteriotsua / Sir Steve Stevenson ; marrazkigilea, Stefano Turconi ; itzultzailea, Aitor Arana - Stevenson, Steve (Agatha Mistery berezia (Mezulari), 2017)
Egundoko sena du eta detektibea izan nahi du. Munduan zehar ibili ohi da bere lehengusu Larry baldarrarekin, etxezain leilarekin eta Watson katuarekin, misteriorik korapilatuenak argitzeko. Gabon gaua da. Mistery House prest dago bertara gonbidatutakoei harrera ona egiteko: Samuel Mistery, aitona Godfrey, amona Jubilee eta Gaspard. Gonbidatuek ezustekoa prestatu diete Agatha eta Larryri: haietako bakoitzak bizi izan duen misteriozko asmakizun bat aurkeztuko die detektibe gazteei. Agathak asmakizun bakoitza buru argi eta azkartasun osoz askatzen duen bitartean kontu arraroak gertatzen hasten dira eta gaua suspensez beteko da...