Printze txikia - Torrico, Sara; Saint-Exupéry, Antoine de (1900-1944); Urkulo, Iraitz (Madrid : Susaeta, 2015)
"Printze txikia" eleberriko hegazkinlariaren antzera, Antoine de Saint-Exupéryk istripua izan zuen hegazkin bat gidatzen ari zela eta Saharako basamortuan erori zen André Prévot lagun eta pilotukidearekin batera. Bakarrik eta ia janaririk gabe, laster deshidratazioaren ondorioak jasan zituzten, haluzinazioak pairatuz, baina zorionez, beduino batek topatu eta salbatu zituen.
10-11 urte (berdea)
Keywords: Eleberri klasikoak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura