Heidi - Torrico, Sara; Spyri, Johanna (1827-1901); Urkulo, Iraitz; Rueda, José María (Madrid : Susaeta, 2016)
Johanna Spyrik semeari berak haurtzaroan bizitako egun zoriontsuak kontatzeko idatzi zuen istorio hau. Autorea, Heidi pertsonaia bezala, mendian haren familia aberatsak hirian zeukan luxuzko etxean baino askoz askeago sentitzen zen.
10-11 urte (berdea)
Keywords: Eleberri klasikoak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura