Kaixo, Gea naiz : Unibertsoan bakarra den planeta baten egiazko historia - Novelli, Luca; Arana, Aitor; Giussani, Marta (Bilbao : Mezulari, 2018)
Unibertsoan bakarra den planeta baten egiazko historia ikusgarria. Planeta hori Gea bihurtu dela azaltzen da; hau da, izaki bizidun guztion Ama handia dela. Historia hau espazioa hasten da, eta gurekin eta gure inguruan jarraitzen du. Gea gure Lurra delako. Lurra oso mundu berezia da, pozaldi eta zapultzaldien bidez nahiz itxaronaldi luze eta ustekabeko jaiotzen bidez osatutako historia daukana. Liburu honetan Geak, hau da, Lurrak berak, bere bizitza eta abentura zoragarriak kontatzen ditu.
7 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Ciao, sono Gea
Keywords: Lurra (Planeta); Erreferentzia-materialak