Bi belarri entzuteko - Eibar, Eider (Donostia : Elkar, 2012)
Haurrentzako kantu-bilduma honetan haur kantu ezagunak eta euskal kantutegi tradizionala uztartu ditugu, haurrek eta inguruko helduek gure herriko abestiak ikasi eta abestu ditzaten. Aurreko lanetan bezala, hainbat egilerengandik heldu zaizkigu hemen jaso ditugun kantuak: Pello Joxepe, Sehaska kantua (amaren bularra), Bakarrik eta libre, Aitorren hizkuntza zaharra....
Sehaska kanta (Amaren bularra) ; Akerra ikusi dugu ; Bakarrik eta libre ; Umetxoaren ametsak (Mutiko batek) ; Nirekin ; Urrillaren 28. eguna (San Simon eta San Juda) ; Aldapeko sagarraren ; Limosnatxo bat (Mutil koxkor bat) ; Kinkirrinera ; Triste bizi naiz eta ; Elurra teilatuan ; Aitorren hizkuntza zaharra ; Baratzeko pikuak ; Haur kanta II-III ; Behin betiko ; Egun da Santi Mamiña ; Txori txiki polit bat ; Eperra ; Zorionak kuttuna ; Joxe Migelen batela
Liburuxka abestien hitzekin
Keywords: Haurrentzako musika