Gramatika ikusi eta ikasi - Gabriel Aresti Euskaltegia (Bilbo) ([Bilbo] : Erroa, 2019)
Liburu honek irudien laguntzaz erakusten dizkizu kontzeptu guztiak, zuk euskararen oinarrizko gramatika modu erraz eta atseginez ikusteko eta ikasteko. Halaber, eranskinak eta ariketak eta erantzunak dakartza.
A1-A2
Keywords: Euskara -- Gramatika; Hizkuntzak ikasteko metodoak