Gramatika ikusi eta ikasi / [egiletza, Gabriel Aresti Euskaltegia] (Erroa, 2019)
Liburu honek irudien laguntzaz erakusten dizkizu kontzeptu guztiak, zuk euskararen oinarrizko gramatika modu erraz eta atseginez ikusteko eta ikasteko. Halaber, eranskinak eta ariketak eta erantzunak dakartza.