Animalien kumeak - Delgado, Consuelo; Gabán, Jesús; Wensell, Ulises; Mendez, Simon; Guerra, Carmen; Urkulo, Iraitz (Madrid : Susaeta, 2019)
Susaetaren eskutik irakurri bildumaren 0. mailako liburuetan esaldi laburrak eta ulerterrazak erabiltzen dira, letra larriz idatziak. Hitz solteak ere ageri dira, letra xehez, testua eta irudiak ulertzen laguntzeko, haur txikiek irakurtzen ikas dezaten. Jaiotzean, animalia guztiek behar dute zaindu, elikatu eta maitatuko dituen norbait. Baina gehienak beren kasa moldatzen dira gaztetatik. Ez dira gizakion modukoak! Bazenekien zenbait animalia espezietan amak baino ez dituela kumeak zaintzen? Horixe da hartzaren, gorilaren edo olagarroaren kasua, adibidez.
4-5 urte (urdina)
Keywords: Animalien Kumeak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura