Animalien kumeak / Consuelo Delgadoren testua ; U. Wensell, J. Gabán, S. Mendez, C. Guerra eta beste hainbat autoreren ilustrazioak ; [itzulpena, Iraitz Urkulo] - Delgado, Consuelo (Susaetaren eskutik irakurtzen ikasi. 0. maila, 2019)
Susaetaren eskutik irakurri bildumaren 0. mailako liburuetan esaldi laburrak eta ulerterrazak erabiltzen dira, letra larriz idatziak. Hitz solteak ere ageri dira, letra xehez, testua eta irudiak ulertzen laguntzeko, haur txikiek irakurtzen ikas dezaten. Jaiotzean, animalia guztiek behar dute zaindu, elikatu eta maitatuko dituen norbait. Baina gehienak beren kasa moldatzen dira gaztetatik. Ez dira gizakion modukoak! Bazenekien zenbait animalia espezietan amak baino ez dituela kumeak zaintzen? Horixe da hartzaren, gorilaren edo olagarroaren kasua, adibidez.