Sagua eta katua / Lucia Moraren testua ; Ulises Wensellen ilustrazioak ; [itzulpena, Iraitz Urkulo] - Mora, Lucía (Susaetaren eskutik irakurtzen ikasi. 0. maila, 2019)
Susaetaren eskutik irakurri bildumaren 0. mailako liburuetan esaldi laburrak eta ulerterrazak erabiltzen dira, letra larriz idatziak. Hitz solteak ere ageri dira, letra xehez, testua eta irudiak ulertzen laguntzeko, haur txikiek irakurtzen ikas dezaten. Katua baratzera iritsi zen, eta orduan hasi ziren arazoak saguentzat. Jada ezin zuten gauez jatera irten. Zer egingo zuten? Tino langile nekaezina zen, eta sekula ez zuen amore ematen. Katua erne egon arren, janaria eskuratzeko plan bat pentsatu zuen. Gertatutakoa jakin nahi al duzu? Zabaldu liburua eta ezagutu saguaren eta katuaren istorioa.