Samuraitxiki eta izarren misterioa - Romeo Pérez, Jose Maria (Bilbo : Samuraitxiki, 2015)
Gau batean, Samuraitxiki izarrez betetako zerura pentsakor ari zen begira. -Non sortzen dira izarrak? -galdetu zion maisuari. -Oraindik ez dakizu? Bada jakiteko ordua, Samuraitxiki -erantzun zion agureak. Eta bide horia seinalatuz, honako hau gehitu zuen: pista honen amaieran dago erantzuna. Bidaia luzea da, baina merezi du.
Egilea Espainiako ISBNaren agentziatik hartua.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ikasketa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura