Samuraitxiki eta izarren misterioa / [Jose María Romeo Pérez] - Romeo Pérez, Jose Maria (Samuraitxiki, 2015)
Gau batean, Samuraitxiki izarrez betetako zerura pentsakor ari zen begira. -Non sortzen dira izarrak? -galdetu zion maisuari. -Oraindik ez dakizu? Bada jakiteko ordua, Samuraitxiki -erantzun zion agureak. Eta bide horia seinalatuz, honako hau gehitu zuen: pista honen amaieran dago erantzuna. Bidaia luzea da, baina merezi du.