Adur eta Izar euskal mitologian - Romeo, Xabi; Bengoa, Ines; Roselló, Yago; Romero, Tatxen (Bilbao : Samuraitxiki, 2014)
Adur eta Izar euskal mitologian egiaren bila doazen neba-arreben abentura da. Izan ere, Euskal Herriko pertsonaia mitologikoak ezagutuko dituzte gure geografiako leku xarmangarriak bisitatuz eta, maitasunaren poderioz, beldurrei aurre egingo diete. Iraganeko abentura honetan, neba-arrebek dragoiaren aurka borrokatu beharko dute ezezagunak dituzten mendiak, basoak, kobazuloak eta ibaiak zeharkatuz. "Adur eta Izar euskal mitologian", egunez egun euskal mitologiaren xarma transmititzen saiatzen garenon ilusioz beteriko liburua da.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Euskal mitologia -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura