Bide zuzena, ibilbide okerrak - Ruiz de Infante, Jon; Carrascosa, Sejo; Lumagorri Heterosexismoaren Aurkako Taldea; Hala Bedi (2011)
Lumagorrik eta Hala Bideok egindako dokumentalak Gasteizko LGTBQ kolektiboen azken 25 urteetako historia errepasatzen du. 1993tik 2018ra arteko garaia onarri, talde horiek posible egin zituzten pertsonei, egin zituzten ekintzei eta 25 urteotan izandako aldaketen inguruan duten ikuspegiari ahotsa eman nahi die dokumentalak..
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; LGTBI Mugimendua -- Gasteiz; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak