Bide zuzena, ibilbide okerrak / egileak, Lumagorri Heterosexismoaren Aurkako Taldea, Hala Bedi; gidoia, Jon Ruiz de Infante, Sejo Carrascosa - Ruiz de Infante, Jon; Carrascosa, Sejo (2011)
Lumagorrik eta Hala Bideok egindako dokumentalak Gasteizko LGTBQ kolektiboen azken 25 urteetako historia errepasatzen du. 1993tik 2018ra arteko garaia onarri, talde horiek posible egin zituzten pertsonei, egin zituzten ekintzei eta 25 urteotan izandako aldaketen inguruan duten ikuspegiari ahotsa eman nahi die dokumentalak..