Hugoren gaua - Linazasoro, Karlos; Arrese, Elena (Tolosa : Xibarit, 2019)
Gaur Errege Magoen gaua da. Iaz Hugori ikatza ekarri zioten, eta aurten ere ez da hobeto portatu. Zer gertatuko ote da? Karlos Linazasoro idazleak eta Elena Arrese margolariak "Hugoren gaua" ipuina argitaratu dute Xibarit argitaletxean, haur baten Eguberrietako gorabeherak jasoz, batek idatziz eta besteak marrazkien bidez.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Errege Magoak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak