Luis Mari Mujika gure bihotz-begietan - Euskalerriaren Adiskideen Elkartea (Donostia : Egan, 2019)
Luis Mari poeta, hizkuntzalari, idazle eta euskararen maitale eta defendatzaile sutsuari ondo ezagutu eta estimatzen zuten lagunen omenaldi sentitua da liburu hau. Liburu honekin Euskalerriaren Adiskideen Elkarteak Luis Mari Mujikak "Egan" literatur aldizkariari eskainitako urteak eta egindako lana aitortu eta eskertu nahi ditu.
Keywords: Mujika, Luis Mari -- (1939-2017) -- Omenaldiak; Monografiak