Errealitateak / Txakur Gorria : [testuen zuzenketa, Maialen Berasategi Catalán] - Berasategi, Maialen (Txakur Gorria, 2019)
Zortzi narrazioz osatutako bilduma ilustratua. Zortzi ate. Zortzi errealitate.