Berri Txarrak : berba eta irudia - Cano, Harkaitz; Arrieta del Pico, Ibai; Iturriaga de La Iglesia, Eider (Lekunberri : Only in Dreams, 2019)
Ibai Arrieta eta Eider Iturriaga argazkilariak bidelagun izan ditugu "1994 Ikusi Arte Tour 2019" biran zehar; orain horren emaitza paperera ekarri eta liburu eder baten bidez partekatu nahi izan dugu. Argazkiez gain (irudia), 300 orrialdetik gora izango dituen liburuak Harkaitz Cano idazlearen testuak dakartza (berba).
Keywords: Berri Txarrak; Monografiak