Xixili : burutik jota zegoela esaten zioten emakume baten histeria / Txakur Gorria (Txakur Gorria, 2017)
Dagoeneko ez dago sorginak sutan erre beharrik. Orain psikiatrikoak daude. "Xixili, burutik jota zegoela esaten zioten emakume baten histeria" emanaldian oinarritutako liburua.