Frankenstein - Broseta Fandos, Teresa; Sanchez Gómez, Eva; Markuleta, Gerardo; Shelley, Mary (1797-1851) (Donostia : Erein, 2016)
Victor gaztea tematuta dago bitarteko artifizialekin bizitza sortzen. Hainbat atalen bitartez, munstro itxurako izaki bizidun bat osatzen du. Baina Victor, izuturik, bere sorkariarengandik aldentzen da, eta munstroa izaki bakarti eta beldurgarri bihurtzen da.
6 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Frankenstein
Keywords: Eleberri klasikoak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Beldurra -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura